Libya Bayimiz Majaal Yeni Showroomunu Açtı

Stonewrap dekoratif kültür taşı ve dekoratif tuğla kaplama ürünlerinin sergilendiği Libya bayimiz Majaal'ın yeni showroomunun açılışındaydık...

05.12.2022

Stonewrap Libya Bayisi Majaal 4. Showroom’unu Açtı!

Majaal Benghazi for Construction Materials, 29 Kasım 2022’de Benghazi’deki üçüncü, Libya’daki dördüncü showroom’unu açtı. Açılışa özel sektör temsilcileri ve devlet yetkilileri büyük ilgi gösterdi. Benghazi’nin en gözde caddelerinden Hawari Road üzerinde bulunan 1500 m² büyüklüğündeki bu yeni showroom, son teknoloji ve trendlere göre tasarlandı. İçinde kafeteryası, uzman bir ekibe sahip tasarım merkezi stüdyosu ve yönetim ofisleri bulunan bu modern showroom, deneyimli satış ekibiyle dekoratif taş ve kaplama tuğla ihtiyaçlarına etkili çözümler sunarken aynı zamanda ziyaretçilerin keyifli zaman geçirmelerini hedefliyor.

Stonewrap'in en yeni ürünü olan Rocky Mountain dekoratif taş kaplama ürünümüzün 30 m²’lik ihtişamlı uygulamasıyla, caddeden geçenlerin ilgi odağı oluyor ve dikkatleri showrooma çekiyor. Libya’daki diğer Majaal showroomlarda dış cephelerin simgesi olan Sierra Ash kültür taşı ürünümüz, bu yeni showroomun dış cephesinde yerini Kronos Ash’e devretmiş. İçeri girdiğimizde dekoratif taş serimizin en yeni modellerinden Pastoral ve tuğla kaplama serimizin yeni ürünü Maxima gibi yepyeni Stonewrap modellerinin yanısıra Arcadia, Matera, Barok gibi popüler kaplama ürünlerimiz de bu showrromda yer alıyorlar. Ayrıca söve, denizlik ve kilit taşı gibi Stonewrap tamamlayıcı ürünleri rafine bir zevkle tasarlanmış bu showroomu ince detaylarıyla güzelleştiriyor.