Azerbaycan’da Basqal Resort & Spa Hotel Cumhurbaşkanı Aliyev tarafından açıldı

Azerbaycan’da yeni açılan Basqal Resort & Spa Hotel Stonewrap Petra dekoratif taşlarını tercih etti. Bu yeni otelin açılışını Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mihriban Aliyeva yaptı.

16.08.2022

Azerbaycan’da Basqal Resort & Spa Hotel açıldı!

Azerbaycan’ın gür ormanları ve vadileriyle ünlü Ismayıllı kentinin Basqal kasabasında bulunan Basqal Resort & Spa, 12 Ağustos’ta misafirlerini ağırlamaya başladı. Bu gösterişli otelin açılışını Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mihriban Aliyeva yaptı.

Basqal Resort & Spa açık havuzu, masaj odaları, Türk hamamları, Fin saunaları, restaurant ve barları, konferans salonları ve farklı olanakları sayesinde birçok iç ve dış mekan aktivitelerine ev sahipliği yapmaya hazır.

179 lüks oda ve bungalov evlerden oluşan bu görkemli otelin dış cephesinde 10.000 m²’den fazla Stonewrap Petra dekoratif kültür taşı uygulanmıştır.

Modüler olması sayesinde uygulama kolaylığı sağlayan ve yüksek metrajlı projelerde tercih edilen Petra kültür taşımız, modern ve rafine dokusuyla otelin mimarisine doğal bir zerafet katmıştır.

Proje: Basqal Resort & Spa

Yer: Basqal, İsmayıllı, Azerbaycan

Ürün: Petra Olive dekoratif kültür taşı