Rastone Yeni Ürünlerimizi İtalyan Mimar ve Tasarımcılara Tanıttı

1923 yılından beri taş ve mermer pazarında İtalya’nın önde gelen firmaları arasında gösterilen ve Stonewrap’ın 15 yıla yakın bir süredir İtalya, İsviçre, Almanya ve Avusturya distribütörlüğünü yapan Rastone yeni renk sistemimizi ve yeni kültür taşlarımızı Barbata’daki merkezinde düzenlediği bir kokteyl ile mimar ve tasarımcılara tanıttı.

12.06.2018

Tanıtımı yapan şirket CEO'su Andrea Alimonti yeni dekoratif taşlarımıza oldukça büyük bir ilgi gösterildiğini belirtti. Geleneksel dokudaki kültür taşlarımızın yanı sıra yeni modüler taşlarımız Kronos, Runner, Arcadia ve Inka tasarımları ve renkleriyle göz doldurdular ve ilgi odağı oldular.

Bilindiği üzere Stonewrap’ın yepyeni dokuları ve pastel renkleri İtalya ve Avrupa pazarı da düşünülerek Rastone firmasıyla birlikte geliştirilmiş ve yeni dokularımızın şablonlarının bir kısmı İtalya’da hazırlanmıştı. Bu doğruluda yeni ürünlerimiz domestik pazarda büyük ilgi görüyor. Bu ilgiyi pekiştirmek için her geçen gün artırdığımız fuar ve reklam çalışmalarıyla destek sağlıyoruz.

Aynı zamanda Stonewrap kültür taşımızı tanıtmak için katalog, broşür ve internet sayfalarımızda kullanacağımız birçok görsel de Rastone firmasının depo ve ofislerinin bulunduğu Barbata’daki mekanlarda profesyonel bir ekip tarafından yapılan başarılı bir çekimle hazırlandı