2016 yılında yapılan marka değerlendirme araştırmaları sonuçlarına göre Türkiye'nin en değerli sağlık kuruluşu olarak gösterilen Acıbadem Sağlık Grubu, hizmette sektörün önde gelenlerinden. Sektördeki son teknolojiye sahip ekipmanlarla ve donanımlı personelle dolu binalarının aynı zamanda estetik olmasına da özen gösteren Acıbadem Sağlık Grubu, projelerinde diğer hastanelerden çok uzak bir "ekosistem" yaratmış durumda.

12.06.2018

Estetik olmasının yanı sıra, cana yakınlık ve komfor üzerinde de fazlasıyla vurgu yapıyor. Bu harika projelerin tasarlandığı Proje Yönetim Binaları'nda ise, ilham kaynağı olarak, sanata ihtiyaç duyulmuş. Gerek duvardaki resimler, gerek sağda solda göreceğiniz sanatsal objelerle gerekse de dekoratif taşlarla endrüstriyel bir hastane çizgisinden uzak bir atmosfere sahip. 2005 yılında tamamlanan Maslak Acıbadem Hastanesi Proje Yönetim Binası'nın dış mekanı tamamen Stonewrap ürünü olan Sierra dekoratif taşının kahve ve kül renklerinin harmanı ile kaplanmış. İç mekanda, en işlek yerlerin duvarları Stonewrap'in estetik taşları  ile kaplı. Böyle bir mekanda mimarların ilham alması hiçte zor değil. 

Maslak Acıbadem Hastanesinde 2005 yılında uygulanan dekoratif taşlar ile yakaladığı doğal ve estetik havayı 2016 yılında yapılan yeni hastanesinde de Stonewrap ürünlerini kullanmaya devam ediyor. Proje Binası'ndan sonra, hastanelerde de doğal ve sıcak bir görünüm yakalamak için yine Stonewrap ürünlerini seçti. Hastanenin iç mekanlarını oluşturan otuziki tane kolon, Stonewrap'in sıcak ürünlerinden Pratiko taşının Smoke rengi ile kaplanmıştır. Ziyaretçiler için her zaman huzurlu bir ortam sağlamayı amaçlayan Acıbadem Sağlık grubu, Altunizade projesi ile bu çizgisini korumaya devam ediyor. Yapım aşamasında olan hastanede otuziki kolon Stonewrap taşları ile kaplandı.

Yapım Yılı: 2016